Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 9. juuli 2021

Siseaudiitorid kohtusid tulevikumaailmaga

Eesti Siseaudiitorite Ühing tähistas e-konverentsiga "Tunne tulevikku" ühingu 20. sünnipäeva. Aastakonverentsi läbivaks teemaks olid nii Eesti kui siseauditi valdkonna tulevikustsenaariumid aastani 2035.
Eesti Siseaudiitorite Ühing

Konverentsi esimese päeva juhatasid sisse tervituskõned kolleegidelt üle maailma.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700