Autor: Tõnis Elling, Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja • 6. juuli 2021

Kergendus ettevõtjatele, kes seni maadlesid teistes riikides tekkivate adminkuludega

Meediaväljaannetes on juba piisavalt palju kajastatud juuli alguses jõustunud kauba kaugmüügi käibemaksuga maksustamise reeglite muutusi. Samuti on palju juttu olnud väikese väärtusega postipakkide maksuvabastuse kadumisest. Ehk, siis ühelt poolt kaob kuni 22 euro väärtuses imporditud postipakkide maksuvabastus, aga teiselt poolt tehakse lisaks tekkinud käibemaksu kogumine ettevõtjatele lihtsamaks.

Kaupadega seotud muudatuste valguses on natuke tahaplaanile jäänud teenuste osas toimuvad muudatused.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700