Autor: Marge Ugezene • 5. juuli 2021

Pankrotipesa kui salaallikas: saabunud sajad tuhanded liikusid kiirelt eraarvele

Pankrotihaldur Veli Kraavi viis talle usaldatud pankrotipesadest sadu tuhandeid eurosid oma eraettevõtte arvele, kust liigutas raha edasi isiklikule kontole või võttis välja sularahas, samuti tasus väidetavaid laene.
Scanpix

Vähemalt nii selgub tema advokaadibüroo Kraavi & Partnerid ajutise pankrotihalduri aruandest. „Ülekanded näitavad, et Veli Kraavi on pankrotis äriühingute raha omastanud koheselt peale pankrotis äriühingult ülekande tegemist,“ seisab karm hinnang aruandes, mille tegi vandeadvokaat Indrek Naur, kes mõnikord tegeleb ka pankrotiasjadega.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700