Autor: Kadri Penjam • 12. juuli 2021
Robert Kitt, Utilitas Tallinn ja Utilitas Eesti juhatuse esimees
Foto: Raul Mee

Elu käib mudelivaba majandusmudeli järgi

Tasub jätta arvamus, et roheline teema ning roheline majandus on midagi turundusvaldkonda puudutavat. Juba täna või vähemalt homme on finantsjuhi jaoks rohelise majanduse teemaga tegelemine oluline, sest selle ignoreerimine läheb ettevõttele kalliks maksma – nõnda on mõistlik mõtelda kaasa ja alustada juba täna.

„Roheline teema on finantskonverentsi laual, sest kui see täna veel ei ole finantsjuhi vastutusvaldkond, siis homme ta selleks kindlasti saab,“ tõdeb AS Utilitas Tallinn ja AS Utilitas Eesti juhatuse esimees Robert Kitt oma ettekannet alustades.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700