Autor: Ave Rego, KPMG maksunõustaja • 30. juuni 2021

Arvetele märgitud ebaõiged andmed ei väida veel, et arved ei seondu tegelike majandustehingutega

Ringkonnakohus arutas juhtumit, kus maksuhaldur tuvastas käibemaksu arvestamise ja deklareerimise õigsuse kontrolli käigus, et äriühing ei ole talle väljastatud arvete alusel väljamakseid tehes kaupa soetanud ja on kauba puudumisest teadlik.
30OCT19. Tallinn (EST). Foto: Andras Kralla, Äripäev/Scanpix Baltics
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Kokkuvõte Tallinna Ringkonnakohtu 2021. aasta 11. märtsi otsusest haldusasjas nr 3-19-1246

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700