Autor: Äripäeva Infopank • 14. juuni 2021

Juhid prognoosivad kõige kiiremat kasvu tööjõukuludele

Äripäeva Infopak viis läbi juhtide küsitluse kümnes sektoris eesmärgiga prognoosida kõige kiiremas kasvus olevaid sisendkulusid järgmisel poolaastal.
Foto: Pixabay

Juhtidel paluti prognoosida tööjõu-, tegevus- ja turunduskulu ning kaupade ja teenuste hinna muutust järgmise poole aasta jooksul. Hinnangud anti viiepalliskaalal, kus „1“ tähendab kiiret kahanemist, „5“ on kiire kasv ja „3“ märgib püsimist samal tasemel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700