Autor: Raamatupidaja.ee • 11. juuni 2021

Siseaudiitorite ühing sai uue juhatuse

Siseaudiitorite ühingu liikmed valisid e-üldkoosolekul ühingule uue juhatuse kümne liikmekandidaadi hulgast.

Ühing pidas üldkoosolekut oma 21 tegevusaasta jooksul esmakordselt virtuaalselt. Aasta suurimal liikmete kogunemisel oli sel korral 127 hääleõiguslikku osalejat. Ühingus on 19. mai seisuga 269 liiget, mis tähendas, et vajalik kvoorum oli olemas ja üldkoosolek oli otsustusvõimeline.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700