Autor: Palgauudised.ee • 25. mai 2021

Õigusapteegist on võimalus saada tasuta õigusabi

Õigusapteegist antakse nõu perekonnaõiguse, elatisraha nõuete, pärimisõiguse, notaritoimingute, töölepingu seaduse, töövaidluste lahendamise, korteriühistute problemaatika, maksuõiguse, kohtusse pöördumise ning lepingu- ja võlaõiguse kohta. Oodatud on kõik abivajajad ning tasuta õigusnõu saab nii eesti kui ka vene keeles.

„Tasuta õigusabi on mõeldud eelkõige inimestele, kellele on kvalifitseeritud õigusabi kättesaamine majanduslikult keeruline. Õigusküsimusi tuleb aga aeg-ajalt lahendada kõigil. Olgu selleks siis lepingud, abielulahutus, elatise nõuded jne. Kui keerdsõlmede lahendamisega õigel ajal ei tegele, võib see kasvada üle pea. Tasuta õigusabi on hea võimalus probleem juristiga läbi arutada ja saada abi,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. Ta lisas, et aastatega on inimesed Õigusapteegi poole üha julgemalt pöörduma hakanud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700