Autor: Kai Oja, eduõpetuste juhendaja • 26. mai 2021

Võta suvel aeg maha!

Puhkamine võib olla üsna keeruline, kui oled kas iseenda tööandja või on sul palgatööl igakuised kohustused, mida just sina pead tegema. Kindlasti tasub aga pingelises koroonakriisis leida see aeg, mil hinge tõmmata.
Eduõpetuse juhendaja Kai Oja
Foto: Teevi Pihlak

Olen ise ettevõtja ning kolmeliikmelist meeskonda juhtides tundub küll kohati, et mis saab ettevõttest, kui suvel puhata – siis puudub ju sissetulek. Samas vajame kõik lõõgastavat puhkust, seepärast tasub suhtuda aja mahavõtmisse teadlikult.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700