Autor: Äripäev • 12. mai 2021

Väikeettevõtjad Kaja Kallasele: "Rääkige ettevõtjatega!"

Väikeettevõtjad loodavad peaminister Kaja Kallasega lähiajal kohtuda, et oma mured ära rääkida ja lahendusi otsida.
Foto: Liis Treimann
Eesti väike- ja keskmisi ettevõtjaid esindav organisatsioon EVEA pole rahul olukorraga, kus seadused, määrused ja korraldused sajavad neile selga kiirustades tehtuna, mõju hindamata ja osalisi vaid näiliselt kaasates.

Neil on Kaja Kallase valitsusele viis etteheidet ja ettepanek kohtuda, et nende mured ja lahendusettepanekud ära kuulata.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700