Autor: Raamatupidaja.ee • 12. mai 2021

Ettekanne: riskid organisatsioonide ühendamisel

1. jaanuaril 2021 ühendati Veeteede Amet, Lennuamet ja Maanteeamet Transpordiametiks. Transpordiametist sai transpordiliikide ülene kompetentsikeskus ning ohutu, mugava ja kiire liiklemiskeskkonna arendaja. Uue Transpordiameti riskijuht selgitas Sisekontrolli Aastakonverentsil 2021 kolme organistatsiooni liitmise näitel ühinemisega seotud riske.
Mihkel Mäeker, riskijuht, Transpordiamet

Mihkel on eelnevalt töötanud Maanteeameti riskijuhina, siseturvalisuse valdkonnas planeerimisega ja kriisireguleerimisega. Nõustanud EL eksperdina Küprose Vabariiki hädaolukordade riskianalüüside koostamisel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700