Autor: Raamatupidaja.ee • 30. aprill 2021

Statistikaamet tuvastas, et küpsiste tarnetel pole seost Eesti inimeste kehamassi suurenemisega

Statistikaamet uuris Eesti inimeste internetikäitumise ja tervisliku toitumise seoseid koroona tingimustes.

Selgus, et inimesed, kes surfavad veebis, satuvad tihti teate „Kas soovite küpsiseid?“ ohvriks. Pea pooled ehk 49,99% selle teate nägijatest vastavad jaatavalt lisaküsimusele, kas nad saavad küsimusest aru ja on nõus küpsistega saamisega. See avastus on üsna üllatav, sest vastutustundlik internetikasutus näeb ette, et enne jah-vastuse andmist tuleks tutvuda küpsiste hinna ja tarnetingimustega.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700