Autor: Kaido Pajumaa • 27. aprill 2021

7 sammu superjuhiks kasvamisel

Nii nagu tulevane isa või ema ei tea täpselt, mida tähendab lapsevanemaks olemine, ei aima ka tulevane juht ette, mida ikkagi juhiks olemine praktikas tähendab.
Kaido Pajumaa jagab nõuandeid, kuidas paremaks juhiks saada

Üks on siiski kindel – kui ma oma esimese poja kätele sain, tundsin tema vastu sügavat sisemist armastust, kuigi hetk tagasi ma isegi ei tundnud teda. Kahjuks juhiks saamisel see nii olla ei pruugi – neid, keda juht veel ei tunne, ei pruugi ta nii kiiresti armastama hakata. See professionaalne armastus tekib aja jooksul, kui üldse.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700