Autor: Palgauudised.ee • 20. aprill 2021

Valitsus leevendab piiranguid

Välikohvik
Foto: Väinu Rozental
Lähiajal saavad kooli algklasside koolijütsid, avatakse poed, väliterrassid ning sportimisvõimalused õues.

Peaminister Kaja Kallas tõdes, et koroonaviirus levib halvemini ning näha on nakatumisnumbrite langust. Samas ütles Kallas, et viimase 14 päeva nakatumisnäitaja on endiselt väga kõrge, samal tasemel olime 14. veebruaril. "Oht ei ole möödas, peame jääma ettevaatlikuks," ütles Kallas.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700