Autor: Rauno Klettenberg • 7. aprill 2021

Holm panga uuring: kriisiaasta mõju mikroettevõtetele jäi kardetust väiksemaks

Kuni kümne töötajaga ettevõtete seas läbiviidud uuring näitas, et Eesti mikroettevõtted tulid 2020. aastal alanud koroonakriisiga paremini toime, kui kriisi algul kardeti. Enam kui 40% vastanud ettevõtjatest kinnitas, et kriis ei mõjutanud nende käivet ning ligi veerand vastanutest pääses kuni 20%-lise käibelangusega.

„Viisime läbi üle-eestilise mikroettevõtete uuringu, et mõista paremini nende tänast seisu, huvi investeerida tulevikukasvu ning sellega seotud ootusi pankadele. 300 vastajalt saadud tagasiside on meie jaoks väärt sisend – valdav osa meie äritoodete portfellist on suunatud just kuni kümne töötajaga mikroettevõtetele, kes tegutsevad sageli väljaspool suuri tõmbekeskusi, pakkudes oma teenuseid ja luues töökohti kohalikes kogukondades,“ ütles Holm panga tegevjuht Rauno Klettenberg.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700