Autor: Raamatupidaja.ee • 30. märts 2021

KredEx taasalustab erakorraliste käenduste ja käibelaenu pakkumist

KredEx avab uutel tingimustel kriisimeetmed, et aidata ettevõtetel pandeemia jätkumisest tingitud ajutised raskused ületada. Meetmete kogumaht on 180 miljonit eurot. Vastavalt valitsuse otsusele saab KredEx uutel tingimustel laenu- ja käenduslepinguid sõlmida juuni lõpuni.
KredExi juhatuse esimees Ivo Kuldmäe

KredExi juhatuse esimehe Ivo Kuldmäe sõnul on uute kriisimeetmete fookus suunatud laenukäendustele. „Arvestades muutunud keskkonda, keskendume sel aastal rohkem laenukäenduste pakkumisele ning seda uutel tingimustel. KredExil on 20-aastane kogemus ettevõtete rahastamises ning tugev koostöö kõigi suuremate pankadega Eestis, kelle kaudu jõuab kriisiabi ettevõtjateni,“ lausus Ivo Kuldmäe.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700