Autor: Raamatupidaja.ee • 15. märts 2021

Tallinn jätkab sporditegevuse toetuse maksmist ja vabastab linna pindadel tegutsevad spordiklubid üürist

Tallinna linn plaanib täiendava abimeetmete paketiga vabastada sajaprotsendiliselt kuni aprilli lõpuni spordiklubid linna spordirajatiste, sh. koolide spordisaalide rentnikud üüritasude maksmisest ning ühtlasi jätkab linn spordiklubidele sporditoetuse maksmist täies ulatuses.
Foto: Pixabay

Linnapea Mihhail Kõlvart nentis, et seoses Vabariigi Valitsuse kehtestatud piirangutele ning viimase aasta jooksul omaosalustasude maksmise vähenemisest, tuleb linn spordiklubidele vastu nii palju kui võimalik, et aidata klubidel üle elada treeninguteta periood. „Meie soov on, et spordiklubid saaksid oma tööga ja treeningutega sujuvalt jätkata ka pärast piiranguid, sest aastapikkune koroonakriis on tõstnud esile lisaks füüsilisele ka vaimse tervise eest hoolitsemise ning kindlasti aitab igasugune liikumine ja sportimine kaasa vaimse heaolu ja tasakaalu hoidmisele. Ja seda sõltumata vanusest,“ märkis Kõlvart. „Nii nagu eelmise aasta kevadel eriolukorra ajal jätkasime sporditegevuse toetuse maksmist ja vabastasime spordiklubid renditasude maksmisest, nii soovime ka nüüd tagada treeneritele kindlustunde. Ehk nende töö ja sissetuleku ning selle, et meie lapsed ja noored oleksid nii praegu kui ka pärast pandeemiat füüsiliselt aktiivsed ja terved.“

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700