Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 3. märts 2021

Gerda Urva – konverentside korraldamine on puhas rõõm!

Pärnu raamatupidamiskonverentsi ja finantskonverentsi programmijuhi Gerda Urva sõnul on elus ikka nõnda, et kes palju teeb, see palju jõuab. Tema jagab end Politsei- ja Piirivalveameti (PPA), Äripäeva, ülikooli, pere ja psühholoogia vahel ning jaksu jääb veel ülegi. Küll aga kinnitab naine, et ükski sisukas ettevõtmine ei saa vormuda vaid ühe inimese najal – seepärast oskab ta hinnata häid kolleege, kes üksteist toetades kõik selle võimalikuks teevad.
Pärnu raamatupidamiskonverentsi ja finantskonverentsi programmijuht Gerda Urva
Foto: Meeli Küttim

Gerda on põline tallinlane, siin sündinud ja oma lapsepõlve veetnud. Ta lõpetas Pirita Majandusgümnaasiumi ning seejärel oli tema suureks sooviks minna õppima Tallinna Ülikooli psühholoogiat. Eluvangerdused viisid Gerda aga hoopis teise valdkonda tudeerima – nimelt läks ta Mainori Kõrgkooli ärijuhtimist õppima, spetsialiseerudes finantsjuhtimisele ja majandusarvestusele.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700