Autor: Raamatupidaja.ee • 25. veebruar 2021

Töötasutoetuse taotlemise perioodi pikendati

Valitsus otsustas täna muuta tööhõiveprogrammi aastateks 2021–2023, et pikendada kahe nädala võrra Harjumaa ja Ida-Virumaa ettevõtjate töötasutoetuse taotluste esitamise perioodi ning muuta tööandjatele soodsamaks riigiabi puudutav regulatsioon.
Foto: Pixabay

Muudatus näeb ette, et töötasutoetust makstakse kas vähese tähtsusega abina või riigiabina COVID-19 raamistiku alusel. Kui juba saadud toetus on makstud vähese tähtsusega abina, siis saab toetuse teatud tingimustel COVID-19 raamistiku alusel antavaks riigiabiks ümber liigitada. Muudatus võimaldab ettevõtjatel kasutada tulevikus vähese tähtsusega abina teisi toetusi.

Loe lisaks
Töötasu toetuste avalduste vastuvõtmine algab täna

Teise muudatusena saavad Harjumaa ja Ida-Virumaa ettevõtjad 28. detsembrist kuni 31. jaanuarini kehtinud piirangutega seoses töötukassast töötasutoetust taotleda kuni 14. märtsini. Senise korra järgi pidi taotluste esitamine lõppema 28. veebruaril.

Tööhõiveprogrammis tehtud muudatused kohalduvad ka füüsilisest isikust ettevõtjatele.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700