Autor: Marianne Lõhmus • 18. veebruar 2021

Kiire kasvuga gasellettevõtete hulka jõudis ka mitu raamatupidamisbürood

Igal aastal paneb Äripäev kokku gasellettevõtete TOP-i, kuhu pääsevad vaid kiirelt kasvavad ja kasumlikud ettevõtted. Sel aastal jõudis tabelisse 1473 ettevõtet, mis on rekordiline tulemus ja mullusest üle saja võrra rohkem. Nende hulgas olid ka mitmed raamatupidamisbürood.
Arveldaja OÜ tegevjuht Gerda Villumson.  Foto: Arveldaja.com

Üheks gasellettevõtteks on Ülemiste Raamatupidamisbüroo, mis kannab gaselli tiitlit juba teist aastat järjest. Kui eelmisel aastal olid nad tabelis 639. kohal, siis sel aastal on nad oma tulemust veelgi parandanud ning jõudnud 324. kohale. Ülemiste raamatupidamisbüroos on 5 töötajat ning ettevõtte 2020. aasta IV kvartali käive oli 71 tuhat eurot.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700