Autor: Raamatupidaja.ee • 15. veebruar 2021

Toetus noortelaagritele

Tallinna Haridusamet võtab vastu taotlusi suvisel koolivaheajal korraldatavate noortelaagrite toetamiseks, taotlusi saab esitada 15. märtsini.
Foto: Pixabay

„Pärast pikka distantsõppe ja kodusviibimise perioodi kulub suvine laagriseiklus igale noorele marjaks ära ning eriti tore on seda kindlasti veeta väljaspool linnakeskkonda. Läbi aegade on suvised laagrid olnud noorte elus omal kohal ja me jätkame kindlasti selle traditsiooni jätkumist. Loodan väga, et suveks paraneb oluliselt ka koroonaviiruse olukord ning piirangud ei saa laste ja noorte suveplaanide tegemisel takistuseks. Linnaeelarves on tänavu noortelaagrite toetusteks ette nähtud 120 000 eurot,“ sõnas Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700