Autor: Raamatupidaja.ee • 8. veebruar 2021

Raamatupidamisbüroode maksuvõlglaste TOP: kaks bürood on viimase kvartaliga saanud kaela 60 tuhandese maksuvõla

Möödunud aasta on mõjunud rängalt paljudele ettevõtetele, puutumata ei ole jäänud ka raamatupidamisbürood. Kui valdkonna suurim maksuvõlg püsib muutumatuna, siis viimases kvartalis on lisandunud kaks raamatupidamisbürood lausa 60 tuhande eurose maksuvõlaga.
Foto: Andras Kralla

Enim kasvatasid maksuvõlga raamatupidamisbürood, kellel on 2019. aasta aruanne esitamata

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700