Autor: Kristjan Kurg • 5. veebruar 2021

Maksuvõlglaste TOP: halvemal juhul tulebki pood kinni panna

Kilomaxi poed on uue haldaja leidmiseni suletud.
Foto: Liis Treimann
Maksuvõlglaste TOPist kumab meeleheidet. „Väga halb. Ettevõte on likvideerimisel,“ kirjeldas näiteks ILP Balticu juht Avo Graf eelmist aastat. Kuigi paljude jaoks ei ole lootus kadunud, on koroonakriis mõjunud kõigile laastavalt.

ILP Balticule tõi koroona-aasta 85 000eurose maksuvõla ning andis lõpuks ka surmava hoobi. Ettevõte haldas Läti tarnijale kuuluvat vanarõivaste kauplusketti Kilomax. Detsembris sulges ettevõte kõik neli poodi ning koondas ka töötajad.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700