Autor: Raamatupidaja.ee • 22. jaanuar 2021

Baltikumi suurim finantsvõrdlusplatvorm sisenes Eesti turule

2016. aastal Lätis alustanud ning Baltikumi laienenud finantsvõrdlusplatvormi Altero teenused on jõudnud ka Eesti turule. Krediidivahendaja tegevusloa alusel tegutsev ettevõte võimaldab võrrelda turul kättesaadavaid laenupakkumisi enne tehingu sooritamist, täites selleks vaid ühe laenutaotluse.
Altero OÜ tegevjuht Taavi Mägi

“Altero keskendub oma tegevuses kliendikogemusele, pakkudes lihtsasti kasutatavat teenust võimalusterohkel turul. Sageli valitakse harjumusest või reklaamis nähtu põhjal esimese ettejuhtuva panga või krediidiandja pakkumine, omamata ülevaadet, mis valikud tegelikult on,” selgitas Altero OÜ tegevjuht Taavi Mägi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700