Autor: Raamatupidaja.ee • 13. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

FMJ raamatupidamisbürool uus omanik

Jaanuarikuu esimesel nädalal müüs Lagle Arm FMJ raamatupidamisteenused OÜ asutaja oma 80% osaluse senisele tegevjuhile Kaie Moisale, kellele enne kuulus 20% firma osalusest, selle tehinguga sai ta FMJ OÜ täisomanikuks.

FMJ OÜ täisomanik Kaie Moisa

Kaie Moisa on FMJ OÜ tegevjuhina ametis 2014. a märtsist. Edaspidi soovib Moisa hoida ettevõttel sama laiahaardelist kurssi „Oleme arenenud koos maksukeskkonnaga, oma klientide ning koos ettevõtluskeskkonnaga. Enam ei ole FMJ piiritletud Tartu või Jõhvi klientidega vaid kliendid on meid leidnud üle Eesti. Hetkel valitsev keeruline aeg on andnud meile võimaluse olla klientidele lähemal oma nõuga kui kunagi varem.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700