Autor: Äripäev • 6. jaanuar 2021

Rahapesu andmebüroo paisub tempokalt

Foto: Andras Kralla/Äripäev
Rahandusministeeriumi alluvusse läinud rahapesu andmebüroo eelarve on ilma IT-kuludeta mullusest üle kahe korra suurem. Asutuse töötajate arv kasvab ligi poole võrra, teatas ministeerium.

„Rahapesu andmebüroo 2021. aasta eelarve ilma IT-valdkonna kuludeta on 3,1 miljonit eurot, seega asutuse eelarve kasvas võrreldes eelmise aastaga rohkem kui kaks korda,“ rahandusministeeriumi finantspoliitika ja välissuhete asekantsler Märten Ross pressiteate vahendusel. „Praegu on büroos 32 ametikohta, alanud aastal kasvab see 47ni ehk ka asutuse töötajate arv kasvab ligi poole võrra.“

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700