Autor: Raamatupidaja.ee • 5. jaanuar 2021

2020 aastaaruanne: millal tuleb viia läbi vara väärtuse test ja kuidas seda korrektselt teha

Grant Thorton Balticu partner ja vandeaudiitor Mart Nõmper ning finantsnõustamise valdkonna juht Mikk Mägi annavad ülevaate, millistel ettevõtetel ja millisel juhul on vaja vara väärtuse teste teha. Toome praktilisi näiteid kuidas teste läbi viia ja vormistada ning hoiatame enamlevinud vigade eest! Kaasa praktiline juhend, mille abil vara väärtuste teste läbi viia.
Grant Thorton Balticu partner ja vandeaudiitor Mart Nõmper ning finantsnõustamise valdkonna juht Mikk Mägi
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700