Autor: Raamatupidaja.ee • 21. detsember 2020
Ainult tellijatele

Valitsus eraldas reservist üle 5 miljoni majanduse toetamiseks

Valitsus võttis vastu otsuse eraldada valitsuse reservist 5 023 355 eurot Ida-Virumaal kriisis kõige enam kannatada saanud ettevõtete toetamiseks. Eraldatud summast suunatakse abi ka kultuuri ja spordivaldkonnale, erahuviharidusele ja –tegevusele ning eraüldharidusele üle Eesti.

Autor: Pixabay

„Ida-Virumaa on koroonakriisi teises puhangus kõige rängemini kannatada saanud maakond Eestis. Meie kohus on toetada regiooni, mida lisaks COVID-19 haigusele räsib väga kõvasti ka majanduskriis. Toetades praegu kõige enam kannatada saanud piirkonda, panustame sellesse, et kriisijärgne majanduse kosumine oleks terve Eesti jaoks võimalikult kiire,“ ütles peaminister Jüri Ratas. Lisaks rõhutas ta, et tänased otsused haridus- ja kultuuri- ja spordivallas aitavad säilitada nende valdkondade mitmekesisust ning toetavad kogu ühiskonna kiiremat väljumist koroonakriisist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700