Autor: Anu Lill • 15. detsember 2020

Olulised põhjused, miks üürilepingud tuleb uuel aastal ümber teha

Kinnisvarainvestor ja ettevõtja Peeter Pärtel.
Foto: Andres Haabu
Kinnisvarainvestor ja võlaõigusseaduse muutmise väikeinvestoreid esindav töögrupi liige Peeter Pärtel rõhutab Fast Track Educationi veebipostituses, et kauaoodatud seadusemuudatus on nüüd käeulatuses, kuid et sellest kasu saada, tuleb üürileandjatel lepingud ümber teha.

Peeter Pärtel toob postituses esile, et praegu viimaseid päevi kehtiva seaduse üle on pikalt vaieldud ja pigem jõutud seisukohale, et seadus ei luba üürnikult küsida remondifondi ja korteriühistu laenumakseid.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700