Autor: Raamatupidaja.ee • 15. detsember 2020

3 raamatusoovitust raamatupidajale

Lugemine on mõnus ajaviide, mis aitab mõtted argipäevast eemale viia ning samal ajal avardab silmaringi. Jagame raamatusoovitusi, mida tasub oma lugemisnimekirja lisada või jõuluvana kingikotti pista.

Soovi korral saad raamatusoovitused endale salvestada PDF failina:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700