Autor: Raamatupidaja.ee • 12. detsember 2020

Tähelepanu on defitsiit, millega kauplemine maksab valusalt kätte

Organisatsioonipsühholoog ja ettevõtte Icefire personalijuht Reet Neemoja kirjutab, et keskendumine ühele konkreetsele teemale on keeruline, kuna meie aju on nagu narkomaan, kes on sõltuvuses uuest informatsioonist ning nõuab pidevalt järgmist doosi. Kui me oma aju rööprähklemist teadlikult kontrollima ei õpi, võib halvemal juhul olla tagajärjeks läbipõlemine.
Organisatsioonipsühholoog ja ettevõtte Icefire personalijuht Reet Neemoja

Elame müraajastul – informatsioonitulv, mis ümbritseb tänapäeva inimest tänu internetile ja nutiseadmetele, on mõõtmatu ja pidev. Kui lisame siia keskkonnamüra, mille keskel avatud kontoris või kodukontoris pere kõrvalt töötades pidevalt viibime, siis kuidas on üldse võimalik hoida tähelepanu ühel konkreetsel ülesandel ning segamatult keskenduda? Ja mis juhtub siis, kui me enam süveneda ei suuda?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700