Autor: Raamatupidaja.ee • 10. detsember 2020

Uuring: majandusaasta aruannete esitamist toetaks tugevam teavitustöö

Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna läbiviidud uuringu kohaselt suurendaks majandusaasta aruannete õigeaegset esitamist täiendava info jagamine selle esitamise tähtaegade, olulisuse ja võimalike sanktsioonide kohta.

„Uuring näitas, et võrreldes Suurbritanniaga on Eestis majandusaasta aruannete hilinemisega esitanute osakaal oluliselt suurem ja piisavalt on ruumi olukorra parandamiseks,“ ütles uuringu projektijuht, Tallinna Tehnikaülikooli majandusanalüüsi ja rahanduse instituudi dotsent Laivi Laidroo.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700