Autor: Raamatupidaja.ee • 10. detsember 2020
Ainult tellijatele

Uuring: majandusaasta aruannete esitamist toetaks tugevam teavitustöö

Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna läbiviidud uuringu kohaselt suurendaks majandusaasta aruannete õigeaegset esitamist täiendava info jagamine selle esitamise tähtaegade, olulisuse ja võimalike sanktsioonide kohta.

„Uuring näitas, et võrreldes Suurbritanniaga on Eestis majandusaasta aruannete hilinemisega esitanute osakaal oluliselt suurem ja piisavalt on ruumi olukorra parandamiseks,“ ütles uuringu projektijuht, Tallinna Tehnikaülikooli majandusanalüüsi ja rahanduse instituudi dotsent Laivi Laidroo.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700