Autor: Raamatupidaja.ee • 3. detsember 2020

Lugeja küsib, asjatundja vastab (detsember 2020)

Raamatupidamise Praktiku lugejate küsimustele vastavad Sisekaitseakadeemia finantskolledži, advokaadibüroo LEXTAL ja KPMG Balticsi eksperdid.
Foto: Pixabay

1. Omanik on andnud ettevõttele laenu, samas on ettevõte asutatud ilma sissemakset tegemata. Omakapital on juba teist aastat alla seaduses lubatud määra. Milliseid tegevusi tuleb teha ja kus fikseerida osakapitali sissemaks laenu arvelt (Äriregister, TSD 7 jne)? OÜ sissemaksmata osakapital on 2500 eurot.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700