Autor: Raamatupidaja.ee • 30. november 2020
Ainult tellijatele

Konsolideerimine: Lisainformatsioon lubatud erandite kasutamisel

Konsolideeritud finantsaruandlust käsitlevate arvestus- ja aruandluspõhimõtete eesmärgiks on konsolideerimisgrupist tervikpildi loomine ning tuleb mõista, et ka lubatud erandite kasutamisel konsolideerimisgrupist tegelikult tervikpilti ei looda, kirjutavad BDO Eesti spetsialistid Sulev Luiga ja Alice Urva.

Alice Urva, BDO Eesti

Konsolideeritud aruande koostamata jätmisel info esitamise nõuete osas on oluline raamatupidamiskohustuslase ning tema konsolideerimisgrupi suurus – aastaaruande lisades kohustuslikult esitatava informatsiooni hulk sõltub konsolideeritud või mitte konsolideeritud aruande koostamise valikust ning konsolideerivast üksusest raamatupidamiskohustuslase tegevusmahtudest (vastavusest raamatupidamise seaduse §-s 3 sätestatud kriteeriumitele).

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700