Autor: Raamatupidaja.ee • 27. november 2020

Koroonaviiruse levikust tulenenud kahjude osaline hüvitamine

Vastavalt valitsuse otsusele hakkab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) alates 27. novembrist pakkuma otsetoetusi majutusettevõtjatele, reisiettevõtjatele, turismiatraktsioonidele, konverentsikorraldajatele, rahvusvahelise liiniveo korraldajatele ning turismiteenuse pakkujatele, sealhulgas giididele.
Foto: Pixabay

„Kevadel välja töötatud kriisitoetused, mis olid suunatud nii turismi- kui väikeettevõtjatele, arvestasid üsna täpselt sihtgrupi suurusega. Mõnes meetmes oli nõudlus aga väiksem ning neis tekkinud kasutamata vahendid saame nüüd turismisektorile suunata. Toetuste eesmärk on abi pakkuda nendele turismiettevõtjatele, keda ei olnud kevadise kriisitoetuse sihtgruppide hulgas ning nendele sektori osadele, kelle säilimine on turismi taasavanemisel kriitilise tähtsusega, kuid kes on erinevatest piirangutest jätkuvalt enim mõjutatud,“ ütles väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Raul Siem. „Kevadel töötas EASi toetuste keskus lühikese aja jooksul läbi tuhandeid taotlusi ning usun, et ka nüüd jõuavad toetused kiiresti ettevõtjateni," lisas Siem.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700