Autor: Annika Kald • 26. november 2020

Raamatupidajate TOPi kolmas: vaid hea tiimiga on võimalik jõuda kaugele

Arveldaja OÜ tegevjuht Gerda Villumson.
Foto: Arveldaja.com
Raamatupidamisbüroode edetabelis kolmanda koha saanud Arveldaja OÜ tegevjuht Gerda Villumson märkis koroonakriisist tingitud majanduslanguse kohta, et üldise haiguspuhangust tuleneva majanduslanguse vastu maailm ilmselt ei saa, küll saab see aga olema valdkonniti väga erinev. Tema sõnul on vaid hea tiimiga on võimalik jõuda kaugele.

“Õnneks võime öelda, et oleme pääsenud seni peaaegu olematute kadudega ning sarnaselt hästi on läinud ka enamikul meie klientidel,” möönis juht.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700