Autor: Raamatupidaja.ee • 23. november 2020

Maksu- ja Tolliameti Paide büroo on ajutiselt suletud

Maksu- ja Tolliamet (MTA) sulges koroonaviiruse leviku tõttu ajutiselt Paide teenindusbüroo ning palub klientidel enne teiste büroode külastust kontrollida kodulehelt või infotelefonile helistades, kas büroo on avatud.
Foto: Liis Treimann

Koroonaviiruse leviku tõttu on alates esmaspäevast, 23. novembrist suletud MTA Paide teenindusbüroo, kus töötajatel tuvastati koroonaviirus. Büroo jääb suletuks nädalaks ning avatakse uuesti 30. novembril. MTA edastab Terviseametile kõikide isikute kontaktandmed, kes võisid töötajaga teenindusbüroos kokku puutuda. Terviseamet saadab nendele isikutele infokirja juhistega, kuidas edasi toimida.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700