Autor: Tiia Raudmägi, IURING õigusbüroo • 17. november 2020

Muudatused raamatupidamisega seotud õigusaktides (november 2020)

Artiklis on välja toodud Riigi Teatajas I avaldatud muudatused raamatupidamisega seotud õigusaktides perioodil 13.10–09.11.2020. Olulisel määral tulenesid muudatused riikliku pensionikindlustuse seaduse muutmisest.
Jurist Tiia Raudmägi annab ülevaate muudatustest õigusaktides

SEADUSEMUUDATUSED

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700