Autor: Raamatupidaja.ee • 11. november 2020

Hinnad langevad uue aasta alguseni

Statistikaameti teatel vähenesid tarbijahinnad oktoobris eelmise aastaga võrreldes 1,5 protsenti. Nii energia, teenused kui ka tarbekaubad on aastaga odavnenud, samal ajal kui toiduained on jätkuvalt kallinenud.
Foto: Pixabay

Energiahinnad olid oktoobris mootorikütuste ja elektri odavnemise tõttu 9 protsenti madalamad kui mullu. Samas kallineb Eestis jätkuvalt soojusenergia, erinevalt näiteks Lätist ja Leedust, kus soojus odavnes juba septembris rohkem kui kümnendiku võrra. Kuigi mootorikütuste hinnad on alanenud aastaga 16 protsenti, on Eestis aset leidnud hinnalangus olnud väiksem kui naaberriikides.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700