Autor: Raamatupidaja.ee • 3. november 2020

Kuidas vältida lepingutes vigu, mis maksavad raha

Lepingud peavad olema põhjalikud ja pakkuma kaitset igas olukorras. ATTELA Advokaadibüroo partner ja vandeadvokaat Marko Saag vaatas 30. oktoobril Kaja Kultuurikeskuses toimunud raamatupidajate päeval üle, missugused olid kevadised õppetunnid ning mida pidada lepingute sõlmimisel silmas, et vältida võimaliku rahalise kahju tekkimist.
ATTELA Advokaadibüroo partner ja vandeadvokaat Marko Saag

Vaata ettekannet SIIN.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700