Autor: Palgauudised.ee • 2. november 2020

UUS! Infoleht Palk nüüd Äripäeva uues teemaveebis: palgauudised.ee

Aastaid on raamatupidaja.ee veebileht sisaldanud Raamatupidamise Praktiku ja Infolehe Palk uudiseid. Alates oktoobrikuu viimasest päevast kolisime Infolehe Palk uude Äripäeva teemaveebi palgauudised.ee, mis keskendub palga- ja puhkusearvestusele, tööõigusele ning töökorraldusele.

Uue teemaveebi loomise idee sündis eelkõige soovist muuta toode klientidele arusaadavamaks ja selgemaks. Varasemalt on kahe erineva tellimustoote hüved olnud segamini ühel veebilehel, uue lahendusega jäävad Raamatupidamise Praktiku tellijad ja uudised raamatupidaja.ee veebilehele ning Infoleht Palk koos uudiste ja arhiiviga kolib palgauudised.ee lehele.

Palgauudiste lood on raamatupidaja.ee uuenenud teemaveebis nähtavad kuni 4. novembrini, peale seda muutub eluolu lihtsamaks ka raamatupidaja.ee lugejatele, kes näevad veebis vaid neile mõeldud sisu.

Tutvu uue veebilehega: www.palgauudised.ee ja hakka meid jälgima ka Facebookis.

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700