Autor: Raamatupidaja.ee • 4. november 2020

Missugused raamatupidamisbürood maksid II kvartalis kõrgeimat palka?

Äripäeva Infopank analüüsis raamatupidamisbüroode konkurentsiraportis muuhulgas tööjõukulusid ning tõi välja valdkonna kõrgeimat palka maksvad ettevõtted. Tutvu raamatupidamisbüroode palga TOPiga ning vaata, kus on töötasu kõige enim muutunud.

Äripäeva Infopanga konkurentsiraport näitab sektoris olulisi liikumisi ja prognoosib järgmist poolaastat

Brutopalga TOP-i juhib üle 20 aasta Eestis tegutsenud Norra laevandustaustaga Gruppi kuuluv ettevõte

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700