Autor: Raamatupidaja.ee • 16. oktoober 2020
Ainult tellijatele

OECD ootab arvamusi digimaksu ja miinimummaksustamise raportite kohta

Majanduskoostöö ja Arengu Organisatsioon (OECD) avalikustas esmaspäeval digiettevõtjate maksustamise ja üleilmse äriühingute miinimumtulumaksu raportite tööversioonid. Raportitele ootab OECD avalikkuse tagasisidet detsembri keskpaigani.

Autor: Pixabay

„Me ei ole andnud oma heakskiitu ega nõusolekut tehnilistele lahendustele, mida raportid sisaldavad, kuid arvame, et on aeg anda avalikkusele võimalus OECDs tehtud töö tulemusega tutvuda ja selle kohta arvamust avaldada,“ ütles rahandusminister Martin Helme.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700