Autor: Raamatupidaja.ee • 9. september 2020

GALERII: Sisekontrolli aastakonverents 2020

8. septembril toimus Tallinnas Olümpia hotellis Äripäeva ja Eesti Siseaudiitorite Ühingu koostöös korraldatav sisekontrolli aastakonverents, mis sel aastal keskendus juhtimiskontrollide võludele ja valudele.

Konverentsil astusid ülesse praktikud ning mitmed juhid, kes kirjeldasid sisekontrolli meetmete kasutamist erinevates asutustes - Politsei- ja piirivalveametist kuni pangani. Päeva avas meeleoluka enesekontrolli teemaga eelmisel aastal aasta koolitaja tiitli pälvinud Jaanus Kangur. Juhtimissüsteemide loomisest rääkis Raul Ratasep ning juhtimiskontrollide muutumisest ja tehnoloogia rakendamisest Raul Vahtra, kellel on peale aastatepikkust tööd PPA-s suundunud edasi Swedbanki riskijuhtimise juhiks.

Varastamise ja pettustega seotud maksuriskidest rääkis Attela advokaadibüroo vandeadvokaat Marko Saag.

Raamatupidaja.ee ja Eesti Siseaudiitorite Ühing kutsuvad ülesse registreerima "Sisekontrolli aastakonverentsile 2021", mis toimub juba 29. aprillil 2021. Nüüd registreerides kehtib SOODSAIM hind! Soodustus kehtib vaid septembrikuu lõpuni, registreeru SIIN!

Päeva teises pooles oli fookuses korruptsioon ning see, kuidas sellega toime tulla. Süütuse presumptsiooni valguses jagasid oma kogemusi PERH-i juhatuse esimees Agris Peedu ning ajakirjanduseetika nõunik Tarmu Tammerk. Päev lõppes sisuka paneeldiskussiooniga, kus arutasid vilepuhumise ehk vihjeandmise teemat laiemalt ajakirjanik Indrek Mäe, MTÜ Korruptsioonivaba Eesti tegevjuht Carina Paju ning jurist Erika Tuvike.

Konverentsipäeva modereeris Taavi Saat. Päeva jäädvustas Joanna Raudhein.

Sisekontrolli aastakonverents 2020, Fotod: Joanna Raudhein
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700