Autor: Urmas Jaagant • 4. september 2020

Maksud lauale, investeeringuid juurde? Valitsus arutab majanduse ekspertkogu ideid

Foto: Andras Kralla
Valitsus asub arutama ideid, mille pakkus välja ekspertidest koosnenud majanduse elavdamise töögrupp.

Valitsus kutsus juunikuus kokku majanduse elavdamise ekspertkogu, et sealsed asjatundjad teeks ettepanekuid, kuidas töökohtade loomisele ja majanduse elavdamisele kaasa aidata. Augustis sai ekspertkogu oma ideed paberile ja esitas valitsusele.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700