Autor: Raamatupidaja.ee • 1. september 2020
Ainult tellijatele

Riigikontroll: 2019. aasta riigieelarve seaduses on vead miljonites eurodes

Riigikontroll tuvastas, et Rahandusministeerium on esitanud Riigikogule vigu sisaldava 2019. aasta riigieelarve seaduse eelnõu ning Riigikogu on võtnud vastu 2019. aasta riigieelarve seaduse, mille koondsummadest on osa valed. Sellele järeldusele jõudis Riigikontroll oma auditiaruandes „Riigi 2019. aasta raamatupidamise aastaaruande õigsus ja tehingute seaduslikkus“.

Autor: Pixabay

2019. aasta riigieelarve koondosas on nii investeeringute, kulude kui ka põhivara amortisatsiooni ja väärtuse muutuse kulu eelarved tegelikult planeeritust suuremad. Samuti on 2019. aasta riigieelarve seadusesse jäänud kohati 2018. aasta riigieelarve seaduse summasid, mida ei ole korrigeeritud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700