Autor: Raamatupidaja.ee • 12. august 2020

Raamatupidamise õppekohtadele käib tihe rebimine, löögile pääseb vaid iga kuues soovija

Tallinna Majanduskool avaldas augusti alguses pressiteate, milles rõhuvad kooli eduloo jätkumisele. Nimelt äsja lõppenud sisseastumisperioodi vältel esitati enam kui 2300 avaldust õppima asumiseks, neist 368 soovisid õppima asuda raamatupidamise erialale.

Kutseõpe on Tallinna Majanduskooli sisseastumisandmete põhjal olnud populaarne juba enam kui 5 aastat, ent viimase 3 aasta võrdluses oli käesoleval aastal huvi kooli vastu konkurentsitult suurim. Kuivõrd 15 eriala vahel jaotuvaid õppekohti on 750, siis küündisid konkursid populaarsematel erialadel sedavõrd kõrgeks, et õppekoha saamise nimel käis tihe rebimine.

Mitmendat aastat juhivad kooli erialade populaarsustabelit raamatupidaja ja turundusspetsialisti eriala, kus avalduste arvud õppekoha kohta on 6,5 ja 4,7. Avalduste arvult paistab õppijate seas atraktiivsena silma ka sotsiaalmeedia spetsialisti õppekava.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700