Autor: Raamatupidaja.ee • 4. juuni 2020

Missugune kingitus võib tuua korruptsioonikahtluse?

Tavapäraselt vaatame kingitusi maksukohustuse ning erisoodustuse vaatevinklist - sel korral selgitame hoopis, missugused kingitused võivad kaasa tuua korruptsioonikahtluse. Toome seitse näidet ning argumenti, miks antud kingitust võib või ei ole soovitatav teha. Justiitsministeeriumi näited põhinevad peamiselt riigiametitel, kuid sarnaseid piiranguid kasutatakse paljudes ettevõtetes.
Foto: Pixabay

Lindude toidumaja saatkonnalt - VÕIB

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700