Autor: Margus Tammeraja, juhatuse esimees, Eesti Raamatupidajate Kogu • 4. juuni 2020

Kvaliteedimärk raamatupidamisettevõttele

Eesti Raamatupidajate Kogu (ERK) juriidilised ja eraisikust liikmed, kes osutavad raamatupidamisteenust, moodustasid 2015. aastal raamatupidamisteenuste toimkonna. Toimkond on aastate jooksul arutanud teenuse õiglase hinnastamist, teenuseosutaja vastutust ja teisi igapäevaelus olulisi küsimusi.
ERK juhatuse esimees Margus Tammeraja tutvustab kvaliteedimärgi projekti

ERK kodukorra kohaselt juhib toimkonda ERK nõukoja liige ja praegu on esimehe rolli enda kanda võtnud sotsiaalmeedia kaudu paljudele tuttav raamatupidamisettevõtja Krista Teearu, kes on ERK nõukojas alates 2018. aastast. Krista Teearu on partner raamatupidamisbüroos Robby & Bobby ning jagab oma erialaseid teadmisi Pilvebüroo ja Raamatupidajate Profiklubi kaudu ja tema praktilised kogemused on suureks abiks toimkonna vedamisel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700