Autor: Marianne Lõhmus • 14. aprill 2020

Raamatupidaja on sama tark kui google, kuid usaldusväärsem

"Raamatupidaja on sama tark kui google, kuid usaldusväärsem" ütles üks juht mulle hiljuti. Tunnistan, et olen tema väitega nõus - eriti täna, kui raamatupidajad on need, kes kriisiaja otsused ja toetused peavad tehinguteks vormistama.
Lubame, et leiad all olevast artiklist lisaks 5 põhjusele, miks olla meie tellija ka mõne uue teadmise. See võtab vaid paar minutit, pane meid proovile!

Raamatupidaja vajab igapäevaselt informatsiooni, õiget ja aktuaalset. Siin on 5 põhjust, miks valida selleks kanaliks just raamatupidaja.ee ja ajakiri Raamatupidamise Praktik. Nende põhjuste läbi lugemine võtab vaid paar minutit, kuid luban, et juba nendest põhjustest leiad mõne uue teadmise!

1. Olulised seadusemuudatused ja nende tõlgendused, sealhulgas näited kohtulahenditele.

Näiteks, kas teadsid, et kuigi laekumata arvetele tehtavaid kreeditarveid Eesti pole käibemaksuseadusesse veel vastu võtnud, on tuginedes EU direktiivile teatud juhtudel õigus seda kasutada? Pikemalt loe SIIN.

2. Toetame oma lugejaid operatiivselt ja kiirelt kriisi ajal. Näiteks olime Töötukassa ametlikuks partneriks hüvitise taotlemise veebiseminaril ning korraldasime oma tellijatele vandeadvokaadiga veebiseminari kriisiga toimetuleku peamiste murede kohta. Mõlemad veebiseminarid on tellijatele järelvaadatavad meie veebis, ilma lisatasuta.

3. Raamatupidaja.ee on osa Äripäevast, Eesti juhtivast ärimeedia väljaandest. Meiega sama katuse all valmivad juhtidele ja spetsialistidele suunatud tooted, millest saavad osa ka meie lugejad. Näiteks avaldame me oma tellijatele regulaarselt Personali Praktiku, Infolehe Palk ja Äripäeva lugusid ning anname ligipääsu Äripäeva Infopanga hõbepaketile.

Kas teadsid, et meil on ka audiosisu, ehk lisame aegajalt salvestusi ka konverentsidelt?

4. Tunnustatud maksunõustajad ja partnerid annavad meie tellijatele nõu ja vastavad küsimustele. Tellijad saavad saata oma küsimuse meile ning Tõnis Elling, Maret Güldenkoh, Marko Saag, Kaire Saarep ja paljud teised spetsialistid vastavad nendele. Vahel vajame lihtsalt kindlustunnet või teist pilku, meie tagame teile usaldusväärse teise arvamuse.

5. Raamatupidamise kvaliteet ja usaldusväärsus on meie jaoks oluline, nii tagamegi oma tellijate pideva arengu ja kutseoskuste laiendamise läbi uute teadmiste, parimate praktikate ja kaasahaaravate testide.

Näiteks, kas teadsid, et kui eelisaktsia liigitub tavapäraselt omakapitaliks, siis fikseeritud dividendiga eelisaktsiad liigituvad kohustisteks?

Või, et ebatõenäoliselt laekuvate summade otsese mahakandmise meetod on küll lihtsam, kui määrata ebatõenäoliselt laekuvate summade osatähtsus krediitmüügitulus, kuid töömahukam ning eirab konservatiivsuse printsiipi, mistõttu varad ja kasum on ülehinnatud.

Tutvu tellijaks hakkamise võimalustega SIIN! Meiega saad liituda aasta- ja kuutellimusena, ühekordse arve või püsimakse alusel. Leia omale sobivaim.

Tänan, et leidsid aega kiri lõpuni lugeda ja loodan siiralt, et leidsid ka midagi kasulikku, mis hetkeks mõtte teistmoodi tööle pani.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700